Activiteiten

Vanwege de coronamaatregelen zijn bij de activiteiten de groepsgroottes beperkt en geldt soms een aangepaste tijd en verblijfsduur. Nadere informatie per activiteit vind je via de vermelde contactgegevens. Voor de Boemerang kun je altijd mailen naar spcj@planet.nl of bellen: 0341 261533.

SCHOLIERENINLOOP DE BOEMERANG

Ons inloophuis “De Boemerang” ligt aan het Stationsplein nummer 30.
Vaste inlooptijden voor jongeren van 10 tot 15 jaar:
Maandag en woensdag 14.00-17.00 uur

16+ INLOOP DE BOEMERANG

Vaste inlooptijden voor jongeren van 16 jaar en ouder:
Maandag en donderdag 19.00-22.00 uur (16 jaar e.o.)

EXTRA ACTIVITEITEN DE BOEMERANG

Naast de vaste openstellingen worden met en door de jongeren wekelijks verschillende extra activiteiten georganiseerd. Denk aan voetbalavonden, buitensport, darts competitie, excursies en creatieve workshops. Actuele updates hierover verschijnen in de Whatsapp-groepen van de bezoekers.

SOCIALE WANDELINGEN

Soms kun je de behoefte hebben om even “je hoofd leeg te maken” en een rustig gesprek te voeren. Wij organiseren “sociale wandelingen”. Met z’n tweeën of in een kleine groep de benen strekken en even tijd voor elkaar nemen. Informatie en opgave via Reinald Hofman, spcj@planet.nl, tel. 0341-261533.

ELJADA

Eljada is een club voor tieners tot 16 jaar.
Zij komen op de zaterdagavond bij elkaar in de Dorpsherberg aan de Dr. Schutlaan met afwisselende programma’s.

Actuele info rond programma's en tijden vind je op: www.eljada.net en via Instagram.

GEHANDICAPTENCLUB

De gehandicaptenclub had jarenlang een vaste plek in ons werk. In Corona-tijd is dit werk helaas beperkt tot persoonlijke contacten. Op dit moment kijken wij hoe wij mensen met een beperking toch weer laagdrempelige vrije tijdsbesteding kunnen bieden als de maatregelen voorbij zijn. Mocht je hier ideeën over hebben en mee willen denken, neem dan contact met ons op.

TIENERGROEP HEARTBEAT

Een groep voor tieners van 12-16 jaar met een afwisselend programma in de Kapel in Hulshorst. Nadere informatie rond tijden en programma: Gerrit Westerink, tel. 0341 453809.

DAMES ACTIEF GROEP

Twee keer per maand komt deze actieve damesgroep voor alle leeftijden op woensdagochtend bij elkaar in een zaal van de Opstandingskerk aan de Feithenhofweg. Voor nadere informatie: Ietje v.d. Berg, tel. 0341 452488.